You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

19. yüzyıl İngiltere'sinde beş kız kardeş, kendilerini artan zombi nüfusundan korurken evlenme baskılarıyla başa çıkmak zorundadır.

Hong Kong'dan bir dedektif, kötü şöhretli bir Çinli suçluya karşı savaşmak için Amerikalı bir kumarbazla iş birliği yapar.

Bir Alman askeri, İkinci Dünya Savaşı'nın başlangıcında Hollanda direnişinin Kaiser Wilhelm'in Hollanda'daki evine sızmak için bir casus yerleştirip yerleştirmediğini belirlemeye çalışır, ancak soruşturması sırasında genç bir Hollandalı Yahudi kadına aşık olur.

1920'lerde Amazon'da gizemli bir şehri ararken ortadan kaybolan İngiliz kaşif Binbaşı Percival Fawcett'i konu alan gerçek hayattan esinlenen bir drama.

Hayatı hafife alan iki yakın arkadaş Mahir ve Barba, gittikleri meyhanede şarkı söyleyen Yasemin'e aşık olurlar.

Yalçın ve Bahadır zıt karakterlere sahip iki yakın arkadaştır. Yalçın'ın ani ölümüyle iki arkadaşın yolları ayrılır. Bahadır, Yalçın'ı özler ve iş yerinde Demet adında bir kıza aşık olur.

Gezgin, yazar, arkeolog, kaşif, haritacı ve yirminci yüzyılın şafağında Britanya İmparatorluğu'nun siyasi ataşesi olan Gertrude Bell'in hayatının bir tarihçesi.

Bir çift yeni, ıssız bir evde geçirdikleri ilk gecede, buranın kendi evi olduğunu iddia eden gizemli karşılaşır.

Haksızlığa uğramış, çocukları, eşi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam - Çocuklarıyla baş başa kalmış, kimsesiz ve çaresiz bir kadın. Yanlış zamanın ve yanlış davanın kurbanı olan eski bir aşk.

Paralı suikast ekibindeki bir keskin nişancı, Kongo'nun maden bakanını öldürür. Terrier'in başarılı öldürme atışı, onu saklanmaya zorlar. Yıllar sonra Kongo'ya döndüğünde kendisi de bir suikast timinin hedefi haline gelir.

İdealist bir FBI ajanı, ABD ile Meksika arasındaki sınır bölgesinde uyuşturucuya karşı başlayan savaşa yardım etmesi için bir hükümet görev gücü tarafından askere alınır.

Hakan ve Mehmet, tiyatro ve yazarlık bölümünü bitirmiş iki yakın arkadaştır. İkili üniversite yıllarında güçlü bir şekilde savunmak zorunda kaldıkları ideallerinden mezun olduktan sonra vazgeçmek zorunda kalırlar. Kendilerini kanıtlamak ve hayatlarına devam edebilmek için bir dizi çekmeye karar verirler.

Eski bir CIA ajanı, bir grup terörist tarafından kaçırılır. Oğlu, babasının kurtarılması için bir plan olmadığını öğrendiğinde, kendi kurtarma operasyonunu başlatır.

Soner ve ailesi, down sendromlu Soner’in eğitimi için İstanbul’a göç etmeye karar verirler. Tek umutların devletin Soner’e vereceği maaştır.

Fütüristik bir tatil yeri olan Vice, ziyaretçilerine ne kadar şiddetli veya sapkın olursa olsun tüm fantezilerini gelişmiş androidlerde gerçekleştirme fırsatı sunar. Android bir barmen olan Kelly, işinin son gününde olduğuna inanır. Onu hayallerinin peşinden gitmeye teşvik eden arkadaş canlısı bir ziyaretçi olan Evan ile tanıştıktan sonra, o ve kendisi de bir android olan arkadaşı Melissa, farklı bir ziyaretçi tarafından vahşice öldürülür.

Midwest'de bir genç kız, enfekte olanları yavaş yavaş yamyam zombilere dönüştüren bir hastalık salgınıyla enfekte olur. Dönüşümü sırasında sevgi dolu babası yanında kalır.

Genç bir kız, annesinin yatağın altına bıraktığı kara büyü sonucunda şeytanın oğlu olan vahşi bir iblis tarafından avlanır.