You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bir sigorta satıcısı/eski polis, hayatını tehdit eden bir komplonun içinde kalır.

Tel Aviv'den Paris'e giden bir Air France uçağının 1976'da kaçırılmasının ve şimdiye kadar denenmiş en cesur kurtarma görevinin hikayesi.

Bir Türk köyünde, birbirlerini tanımayan ve rahmetli babaları hakkında hiçbir şey bilmeyen üç kardeş, onun cenazesini gömmek için bekler. Babaları ve birbirleri hakkında daha çok şey öğrenmeye başladıklarında, kendileri hakkında da daha çok şey öğrenmeye başlarlar.

Karteller ABD sınırından terörist kaçakçılığı yapmaya başlayınca, ABD-Meksika sınırındaki uyuşturucu savaşı kızışır. Federal ajan Matt Graver, savaşmak için Alejandro ile yeniden bir ekip oluşturur.

Diğer yaşlı kötü cadılar tarafından kabul edilmek için sihir hakkında bilinmesi gereken her şeyi öğrenen genç ve hoş bir cadının hikayesi.

Bir iş arkadaşının canına mal olan şiddetli bir soygunun peşini bırakmayan bir banka müdürü, eski polis komşusuyla saldırganı devirmek için iş birliği yapar ve üç adamı da kırılma noktasına getiren patlayıcı bir karşı saldırı başlatır.

İşçi sınıfından bir İtalyan-Amerikalı fedai, 1960'ların Güney Amerika'sındaki turunda bir Afrikalı-Amerikalı klasik piyanistin şoförü olur.

Maskeli bir seri katil, korku temalı bir eğlence parkını kendi kişisel oyun alanına çevirerek bir grup arkadaşı terörize ederken, müşterilerin geri kalanı bunun gösterinin bir parçası olduğuna inanır.

Ruth Bader Ginsburg'un gerçek hikayesi, eşit haklar için verdiği mücadeleler ve ABD Yüksek Mahkemesi Yardımcı Yargıcı olarak aday gösterilmesine ve onaylanmasına yol açan tarihi bir kariyerin hikayesi.

Silahlı suikastçılardan oluşan kötü şöhretli ikili Eli ve Charlie Sisters, 1850'lerin Oregon'unda bir altın arayıcısını ve onun beklenmedik müttefikini kovalar.

Bir anne, kaçırılan oğlunu kurtarmak için her şeyi göze alır.

Bir CIA ajanı, Londra'yı biyolojik bir saldırı riskine sokan bir tuzağa düşer.

Gizli bir MI6 ajanı, Soğuk Savaş sırasında bir ajan arkadaşının öldürülmesini araştırmak ve çifte ajanların kayıp listesini kurtarmak için Berlin'e gönderilir.

Yeni fırsatlar için Fransa'nın güneyine giden iki araba hırsızı kardeş, kendilerini yerel mafya patronunun hedefinde bulurlar.

Sinema bölümünde okuyan dört öğrencinin gerçek olay ve söylentiler üzerine tamamen terk edilmiş bir köye yaptıkları gezi ve orada başlarına gelen korkunç olayların hikayesi.

Varşova Hayvanat Bahçesi'nin bekçileri Antonina ve Jan Zabinski, İkinci Dünya Savaşı Polonya'sındaki Nazi işgali sırasında yüzlerce insanı ve hayvanı kurtarmak zorundadır.

Bir borcunu ödemek için yeraltı suç dünyasına dönen John Wick, başına büyük bir ödül konduğunu keşfeder.

Bir anne, kendisinden şüphelenmeye başlayan başka bir anneyle arkadaş olduğu yeni bir kasabaya taşınarak istismarcı geçmişinden kurtulmaya çalışır.