You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jin Jung (Do Kyung-Soo) savcı olarak çalışmaktadır. Bazen standart hukuk uygulamalarından ziyade amaca uygun eyleme ve hileye güvenir. Aynı zamanda derin bir adalet ve vicdan duygusuna sahiptir. Zayıfların yanında duracak ve kötülere karşı savaşacak, dişe diş mücadele edecektir.

Hasta kızının dileğini yerine getirme görevindeki bekar bir baba, Güney Koreli ünlü bir aktristen yardım alır.

Kim Yoo-Ri güzel ve akıllı bir kadındır. Bir erkekle yaşadığı geçmiş deneyim nedeniyle hayatının geri kalanında bekar kalmaya karar verir. Büyük bir hukuk firmasında avukat olarak çalışmaktadır ancak bir gün Kim Yoo-Ri işinden ayrılır. Daha sonra Kim Jung-Ho'nun sahibi olduğu binada "Hukuk Kafesi"ni açar.

Dizi, iki eski sevgilinin bir etkinlikte kazandıkları bir çift gezisine çıkmak için birlikteymiş gibi davranmasıyla ortaya çıkacak duygusal yolculuğu konu alıyor.

Bir web çizgi romanında aslında yardımcı karakter olduğunu öğrenen ve kaderini değiştirmeye karar veren bir kızın hikayesi.

Beklenmedik olaylara karışan bir dolandırıcı, bir polis memuruyla evlenir ve bir şekilde Millet Meclisi üyeliğine aday olur.

Otuzlu yaşlarının başındaki bir çiftin aşk hikayesi. Aynı döneme fakat farklı alternatif gerçekliklere aitler.

Kederini satın almaya alışkın bir varis, kendisini Seul'de kapana kısılmış halde bulur ve ona parasız bir hayatın değerini öğreten tatlı, taşralı bir kız dışında ona yardım edecek kimse yoktur.

Mutluluğu, dostluğu ve aşkı en beklenmedik şekilde bulan bir kız hakkında komedi dolu dokunaklı bir Kore dizisi!

18 yaşındaki Kang Kyung Joon'un ruhu aniden 30 yaşındaki Seo Yoon Jae'nin bedenine nakledilir. Seo Yoon Jae başarılı bir doktordur ve lise öğretmeni Gil Da Ran ile nişanlıdır. Gil Da Ran, tesadüfen 18 yaşındaki Kang Kyung Joon'un öğretmenidir.

Fakir bir kız seçkin Shin Hwa Lisesi'ne gider ve F4'ün lideri (en zengin dört erkek) tarafından zorbalığa uğramaya başlar.  Kendini gruptaki iki erkek arasında bir aşk üçgeninde bulur.

Özgür ruhlu bir kadın, çocukluğunun evini geri almak için bencil bir oyuncuyla sahte bir evlilik yapmayı kabul eder. Günlük yaşamları, üst üste binen aşk üçgenleri ve komik talihsizlikler nedeniyle karmaşıklaşır.

Jun-sang, You-jin'in okuluna transfer olur ve kısa sürede, bekar bir annenin altında büyüyen benzer geçmişlerin sayesinde arkadaş olurlar.

Birlikte büyüyen ancak Eun-suh'un ailesi taşındığında yollarını ayırmak zorunda kalan iki çocukluk arkadaşı Joon-suh ve Eun-suh , yıllar sonra tesadüfen tekrar karşılaşırlar ve dostlukları yeniden alevlenir.