You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bir suikastçı, kendisine ikinci bir yaşam şansı verildikten sonra kefaret arar.

Karlı bir akşamda, Holly'nin kız kardeşi ve babası, çılgın annesi tarafından öldürülür. Yıllar sonra, Holly evlidir, yalnızdır ve "Umbrella of Love and Mind"ı ziyaret ettiğinde hayatı çok tuhaf bir hal almak üzeredir.

Neslihan'la tanışın. Mükemmel bir aşçı, Türk mutfağı uzmanı, eşine sıkı sıkıya bağlı, kusursuz bir ev hanımı... ve bir seri katil.

Bir Wall Street komisyoncusu, oğlunun hayatı karşılığında çalınan parayı geri almaya çalışırken bir banka soygununu soruşturan bir polis şefinden kaçmak zorunda kalır.

Boşanmış bir öğretmen bir anda kızı, arkadaşları, komşuları dahil herkesi kıskanmaya başlar.

1970'lerin Los Angeles'ında, uyumsuz bir çift özel dedektif, kayıp bir kızı ve bir porno yıldızının gizemli ölümünü araştırır.

Sırt çantalı Amerikalı bir gezgin, sürücü olarak uyuşturucu kaçakçılarından oluşan bir çeteye karışır ve kendini Köln'deki yüksek hızlı Otobanda işvereninden kaçarken bulur.

Başarısız bir Amerikan satış temsilcisi, Suudi Arabistan'a giderek ve şirketinin ürünlerini zengin bir hükümdara satarak kayıplarını telafi etmeye çalışır.

Bir çift kendilerini bir Rus oligarkının kaçma planlarının tuzağına düşmüş halde bulur ve çok geçmeden Rus Mafyası ile İngiliz Gizli Servisi arasında kalırlar ve ikisine de güvenemezler.

Çocuğunun özel güçlerine ilgi gösteren bir tarikat ve devlet tarafından takip edilen bir baba ve oğul kaçmaya başlar.

Bir suç patronu, başka bir hırsıza ait olan ganimetlerle kaçmaya çalışır.

Bir dilbilimci, dünya çapında on iki gizemli uzay aracı ortaya çıktıktan sonra uzaylı yaşam formlarıyla iletişim kurmak için orduyla birlikte çalışır.

İntiharların, cinayetlerin ve cinlerin gölgesi altında geçen hayatlar... İnsanlardan kendini soyutlamış hayatına devam etmeye çalışan Mete, kendisine musallat olan birtakım varlıkların pençesi içindedir.

Bir suçlu çetesi ve yozlaşmış polisler, şehrin dört bir yanındaki en büyük soygunlarını gerçekleştirmek için bir polis memurunu öldürmeyi planlar.

Pele'nin Sao Paulo'nun gecekondu mahallelerinden, Brezilya'yı 17 yaşında ilk Dünya Kupası zaferine götüren meteorik yükselişinin hikayesi.

Rock 'n Roll Kralı Elvis Presley ile Başkan Richard Nixon arasındaki görüşmenin ardındaki anlatılmamış gerçek hikaye.