You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ABD Olimpiyat güreş şampiyonları ve erkek kardeşler Mark Schultz ve Dave Schultz, eksantrik multi-milyoner John du Pont liderliğindeki "Tilki Avcısı Takımı"na, Güney Kore'nin Seul kentinde düzenlenen 1988 Olimpiyat Oyunları için antrenman yaparken katılırlar, ancak John'un kendine zarar veren davranışları,  herkesi tüketmeye başlar.

Cinsel olarak tatmin olamamış bir Filistinli-Amerikalı, Yeşil Kart için İsrailli bir kadınla evlenmeyi kabul eder ve yeni karısından boşanması için her şeyi göze alacak olan ailesiyle bir savaşı başlatır.

Hayatını karın tokluğuna rol aldığı erotik filmlerle geçindiren Kerim'in en yakın arkadaşı Basit dışında pek kimsesi yoktur. Çaresizlikle sürüp giden hayatları, Kerim'in varlığından bile haberdar olmadığı babasının ortaya çıkmasıyla kökünden değişir. 

1915'te bir adam Osmanlı İmparatorluğu'ndaki Ermeni soykırımından sağ kurtulur ama ailesini, konuşmasını ve inancını kaybeder. Bir gece ikiz kızlarının hayatta olabileceğini öğrenir ve onları bulmak için maceraya atılır.

Eski bir tetikçi, köpeğini öldüren ve arabasını çalan gangsterlerin izini sürmek için emekliliğine ara verir.

Beş evli adam, şehirde gizli işlerini yürütebilecekleri bir çatı katını gizlice paylaşırlar. Ancak çatı katında bir kadının cesedini keşfettiklerinde, fantezi kabusa dönüşür.

Kendini kenar bir banliyöde bulan 'Chaos' adlı soyut bir heykel ile orada yaşayan insanlar arasındaki trajikomik ilişkinin hikayesi.

Adaletsizlikle dolu bir şehirde, eski polis Billy Taggart şehrin en güçlü figürü olan Belediye Başkanı Nicholas Hostetler tarafından kandırıldıktan sonra kefaret ve intikam peşindedir.

Film manyağı olan M.'nin arka arkaya iki retina dekolmanı nedeniyle neredeyse tamamen kör olmasının ve  yatalak 40 gün geçirmesinin hikayesi.

Müslüman bir dedektif, Endonezya'daki bir dizi ölümcül terör saldırısının arkasındaki adamı bulmak için lisansüstü öğrencisi kılığına giren bir Amerikalı ile birlikte çalışır.

Görünmeyen bir düşman, bedenlerini ele geçirip hafızalarını silerek insanlığı tehdit ettiğinde, Melanie Stryder değer verdiği insanları korumak için her şeyi riske atar.

İki azılı suçlu, Meksikalı bir uyuşturucu baronuyla görüştükten sonra ABD sınır devriyesiyle başlarını belaya sokar ve gerçekler ortaya çıkmaya başlar.

Steve Jobs'un üniversite terkinden, 20. yüzyılın en saygın yaratıcı girişimcilerinden birine yükselişinin hikayesi.

Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick, kendisini yırtıcılardan oluşan uzaylı bir ırkla karşı karşıya bulur. İki gemiyi uyaran bir acil durum çağrısı yapar: biri yeni bir paralı asker türü, diğeri ise Riddick'in geçmişinden bir adam taşıyor.

Becerikli bir denizci, denizde bir nakliye konteynırı ile çarpışmasının ardından, kendini ölümle karşı karşıya bulur.

Bir dolandırıcı olan Irving Rosenfeld, baştan çıkarıcı ortağı Sydney Prosser ile birlikte vahşi bir F.B.I. Ajanı, Richie DiMaso ile çalışmak zorunda kalıyor.

Yakın bir gelecekte, yalnız bir yazar, tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir işletim sistemiyle beklenmedik bir ilişki yaşamaya başlıyor.

Marcus Luttrell ve ekibi, 2005 yılının Haziran ayının sonlarında kötü şöhretli Taliban lideri Ahmad Shah'ı yakalamak ya da öldürmek için bir göreve çıkar.