You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1938 senesinde Cadılar Bayramı’nı efsanevi Queen Mary gemisinde geçiren bir ailenin başından geçen gizemli ve tehlikeli olaylar ile günümüzde aynı gemide bir yolculuğa çıkan başka bir ailenin kaderleri iç içe geçer.

İki eski özel kuvvetler askeri, bir grup sivile Bağdat'ın "Ölüm Otoyolu" boyunca Yeşil Bölge'nin güvenliğine kadar eşlik etmelidir.

Hayatında pek çok şeyi başaramayan Salih'in sevgilisi Aysel'den ayrılarak ablasının uygun gördüğü Sultan’la evlilik yoluna girmesinden sonra gelişen olayların hikayesi.

Çok farklı geçmişlere sahip karakterler, seyahat ettikleri uçak Pasifik Okyanusu'na düştüğünde bir araya gelirler.

Meksikalı bir kartel Rayane'nin büyükannesini kaçırır ve Rayane’in büyükannesini kurtarmak için sadece üç günü vardır.

Dünya'nın ekosisteminin çökmesinden sonra babasıyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren 13 yaşındaki Vesper, gelecek için savaşmak için zekasını, gücünü ve biyo-hackleme yeteneklerini kullanmalıdır.

En iyi arkadaşlar Becky ve Hunter kendilerini 600 metrelik bir radyo kulesinin tepesinde bulurlar.

Sir Gawain ve Yeşil Şövalye'nin ortaçağ hikayesinin fantastik bir yeniden anlatımı.

Genç ve yetenekli bir kara kutu analisti, yepyeni bir uçağın ölümcül kazasının ardındaki nedeni çözme görevindedir.

Yıldızları yiyen dev bir uzaylı gökten iner ve dünyanın kaderi tehlikeye girer. İnsanlar artık yer altında yaşamak zorundadır.

Aynı adlı 2014 aşk romanından uyarlanan bu film, iki genç yetişkinin aşk hayatını anlatıyor.

John Wick, uluslararası suikastçılar loncasının bir üyesini öldürdükten sonra firardadır ve başına 14 milyon dolarlık bir bedel konmasıyla her yerdeki kiralık katillerin hedefi haline gelmiştir.

Genç bir kadın, karanlık bir sırrı olan bir adama aşık olur ve ikisi zorlu bir ilişkiye başlar. Anna Todd'un romanından uyarlanmıştır.

Dünya dışı bir gücün işgalinden yaklaşık on yıl sonra bir Chicago mahallesinde geçen 'Captive State', çatışmanın her iki tarafındaki - işbirlikçiler ve muhaliflerin yaşamlarını anlatıyor.

Gizli görevde çalışan eski bir mahkum, maksimum güvenlikli bir hapishanede kalabalığa sızmak için kasıtlı olarak kendini tekrar hapse attırır.

Bir kurumsal savunma avukatı, uzun bir kirlilik geçmişini olan bir kimya şirketine karşı, çevre davası açar.

Bir bilim adamı, trafik kazasında ölen ailesini geri getirmeyi saplantı haline getirir.