You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sahtekar bir müteahhit tarafından yönetilen bir grup acımasız gangster, yerel bir okulu ele geçirme hedefi kurunca, Usta Ip harekete geçmek zorunda kalır.

Polislerden oluşan bir ekip, terk edilmiş bir binada bir Kara Ayin'e rastlayınca Cehenneme giden gizli bir kapıdan geçer.

İki arkadaş perili bir eve taşınır ve sinir bozucu, huysuz bir hayaletle istemeden oda arkadaşı olurlar. Hayaleti uzaklaştırmak için bir dizi eğlenceli görevi tamamlamaları gerekir.

1980 devrimi öncesi sağ-sol ilişkileri ve devrim sonrası iki tarafın yaşadığı eziyetlerin hikayesi.

Cevahir'in babaannesi Hafize'nin hastalanması üzerine; Tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir'in eline bir hazine haritası geçer. Cevahir'in düşmanı Bilal, haritanın yarısını alarak Ayvalık'a doğru yola çıkar.

İntihara meyilli bir Amerikalı, Fuji Dağı yakınlarındaki bir ormanda kaybolan bir Japonla arkadaş olur ve ikili bir çıkış yolu arar.

İki arkadaş, bir adama teslim etmek için patronlarından bir çanta alır. Ama çantayı merak ederler ve içinde ne olduğuna bakmak için açarlar.

1960 Meksika'daki Lacedon Ormanında, Coatis Manu ve Sacha en iyi arkadaştır. Ancak yaramaz Manu, kral tarafından yaptırılan bir heykeli kırdığı için imparatorluktan sürülür, ardından kız arkadaşı Sacha avcılar tarafından yakalanır.

Emekli bir suikastçı, kızı kaçırılınca terk ettiği hayata geri döner. Onu kurtarmak için eski rakibiyle yüzleşmek zorundadır.

Fransız tasarımcı Yves Saint-Laurent'in kariyerinin başladığı 1958 yılında, sevgilisi ve iş ortağı Pierre Bergé ile tanıştığı günden itibaren hayatına bir bakış.

Salim'in kimsesiz bir cenazeyi memleketine götürmeye karar vermesiyle başlayan trajikomik macera, Nihal'in annesinin rehin alınmasıyla devam eder. Kendilerine seri katil gözüyle bakılırken yakalanmamak için yeni bir kılık bulmaya karar verirler. Ancak işler beklendiği gibi gelişmez.

Eski Hollywood yıldızı Grace Kelly'nin, Monako Prensi III. Rainier ile Fransız Charles De Gaulle arasındaki siyasi bir anlaşmazlık ve 1960'ların başında Fransa'nın Monako'yu işgali sırasında yaşadığı evlilik ve kimlik krizinin hikayesi.

Bir yolculuğa çıkan Nic ve iki arkadaşı, bir bilgisayar dehası tarafından ıssız bir bölgeye çekilir. Her şey birdenbire karardığında, Nic bilincini geri kazanır ve kendini bir kabusun içinde bulur.

Küresel bir ekonomik çöküşten 10 yıl sonra, yalnız bir adam, tek varlığı olan arabasını çalan adamların peşine düşer. Yolcuğu sırasında hırsızlardan birinin kardeşini yakalar ve ikili, değişik bir bağ kurar.

Sevimli bir adam, konuşan evcil hayvanlarının yardımıyla ofisteki aşkının peşine düşer, ancak kadın onu bir randevu için ektiğinde işler karışık bir hal alır.

Kıdemli bir postacı, bir TV yetenek yarışmasına katıldıktan sonra inançlarının sorgulandığını fark eder.