You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zef ve Roni kardeşler çok farklıdır. Paris'te Zef'in karısı, Roni'nin kızının evlenmesiyle hemen hemen aynı zamanda gömülür. Zef'in kızı bilmeden Roni'nin kızının nişanlısına aşık olur. Sorunlar ortaya çıkar.

Cemal ve Süleyman 1970'lerde Antakya'da küçük bir köyde yaşayan iki iyi arkadaştır. İkili mahalledeki çocuklara kendilerini kanıtlamak için cesaret gerektiren bir yolculuğa çıkar.

İki suçlu, sağ salim dönmesi için 1 milyon dolarlık fidyeyi ödemeye hiç ilgi göstermeyen yozlaşmış bir mimarın karısını kaçırdıktan sonra, pazarlık ettiklerinden fazlasını alır.

Dünya Savaşı sırasında bir Japon çalışma kampında savaş esiri olarak işkence gören eski bir İngiliz Ordusu subayı, gördüğü işkencelerden sorumlu olan adamın hala hayatta olduğunu keşfeder ve onunla yüzleşmek için yola çıkar.

Sorunlu bir ailede yaşayan Süsen, İzmir'e taşındıktan sonra babası evi terk eder. Çocukluk aşkı Yusuf ile yeni bir hayata yelken açar. Ancak evlilik onun için bir çıkış olmayacaktır.

Emekliliğinden yeni çıkmış bir dul olan Basri, durumu kontrol etmek için her gün demiryolu raylarında yürür. İşi dışında tek düşüncesi, İstanbul'daki öğrenci gösterileri sırasında tutuklanmasının ardından yıllardır kayıp olan oğlundan haber almaktır.

Ayşe, Fatma'nın yakışıklı oğlu Hasan ile evlenir. Ayşe, Viyana'ya götürülür ve çok geçmeden evliliğinin sahte olduğunu ve Fatma'nın kocasının ikinci karısı olacağını öğrenir.

Bir çift genç aşık, New Englandaki kasabalarından kaçar ve bu, yerel bir arama ekibinin onları bulmak için dağılmasına neden olur.

Saçını kestirmek için uzun bir limuzinle Manhattan'ı boydan boya geçen 28 yaşındaki milyarder varlık yöneticisinin günü, dünyasını paramparça etmeye başlayan bir dizi karakterle dolu bir maceraya dönüşür.

Sacha Keller, sadece 20'li yaşlardaki kişilerle tek gecelik ilişkilerle ilgilenir ve çocuk fobisi vardır. Ta ki, boşanmış üç çocuk annesi ve işvereninin önemli müşterilerinden birinin eski karısı Charlotte ile tanışana kadar.

Genç bir kadın aşık olur ve on yıl sonra yine boşanmanın ortasında olan genç bir oğlanın annesi olarak uyanır.

Bir ruh bir katilden bir kahramana dönüşürken ve bir iyilik eylemi bir devrime ilham vermek için yüzyıllar boyunca dalgalanırken, bireysel yaşamların eylemlerinin geçmişte, şimdi ve gelecekte birbirini nasıl etkilediğine dair bir keşif.

FDR ve uzak kuzeni Margaret "Daisy" Suckley arasındaki aşk ilişkisinin hikayesi, 1939'da Birleşik Krallık Kralı ve Kraliçesi'nin New York'un taşrasını ziyaret ettikleri hafta sonu etrafında şekillenir.

Jackie Cogan, üç aptal adamın Mob korumalı bir kart oyununu soyarak yerel suç ekonomisinin çökmesine neden olmasının ardından düzeni yeniden sağlamak için tutulan bir infazcıdır.

Bir köle tüccarının pençelerinden kurtulan on yaşındaki cesur Sudanlı bir çocuk, genç bir zürafa ve nazik bir Bedevi ile arkadaş olur ve daha sonra onların sıcak hava balonuyla Fransa Kralı Charles X’in sarayına kadar muhteşem bir yolculuğa çıkarır.

Eylül 2001 saldırılarından sonra El Kaide terörist lideri Usame bin Ladin için on yıl süren avın ve terörist liderin Donanma S.E.A.L. tarafından yakalanışının hikayesi.

Dört üniversiteli kız, bahar tatili tatillerini finanse etmek için bir restoranı soyar. Parti yaparken, içki içerken ve uyuşturucu alırken tutuklanırlar, ancak bir uyuşturucu ve silah satıcısı tarafından kefaletle serbest bırakılırlar.

Bir adam çin burçlarından on iki hayvanın bronz başı için dünyayı dolaşır.