You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kör bir yazar olan Harry Caine, 14 yıl önceki yaralarını iyileştirmek için gerçek adının Mateo Blanco olduğu ve son filmini yönettiği döneme döner.

İlk çocuklarını bekleyen bir çift, ailelerini kurmak için mükemmel bir yer bulmak amacıyla ABD'yi dolaşır. Yol boyunca, talihsizlikler yaşarlar ve "yuvayı" ilk kez kendi koşullarıyla keşfetmelerine yardımcı olabilecek çeşitli akrabalar ve eski arkadaşlarla yeni bağlantılar bulurlar.

Kurtuluş Savaşı'ndan sağ kurtulan son üç kişiyi anlatan bir belgesel.

Zengin bir New Yorklu, aldatan kocasını terk etme kararıyla boğuşurken o ve arkadaşları, kadınların gerçekten her şeye sahip olabileceğini keşfeder.

On iki yaşındaki bir kızın annesinin terkini kabullenme mücadelesinin hikayesi.

1967'de Ernesto 'Che' Guevara, Güney Amerika, Bolivya'da talihsiz bir devrimci gerilla savaşına katılmak için küçük bir partizan ordusuna liderlik eder.

Emekli bir CIA ajanı, Paris gezisi sırasında kaçırılan kızını kurtarmak için eski becerilerine güvenmek zorundadır.

Mumbai'li bir genç, "Kim Milyoner Olmak İster?" programının Hint versiyonunda kopya çekmekle suçlandıktan sonra hayatını derinlemesine düşünür.

Evli bir inşaat işçisi, zengin hanımlara hizmet eden bir erkek fahişe olarak ikili bir hayat sürmektedir.

Frank Martin, Ukraynalı bir hükümet görevlisinin kaçırılan kızı Valentina'yı Marsilya'dan Karadeniz kıyısındaki Odessa'ya teslim etmek zorunda kalır. Yolda, Valentina'nın güvenli teslimatını engellemek isteyen haydutlarla uğraşmak zorundadır.

Üç yıl önce, Irak'ta Süpermen'in Irak versiyonu olarak gösterdiği performansla ünlenen Iraklı karizmatik aktör olan Hama Ali, Ayca ile bir film setinde tanışır. O ve aktris olan Ayca, kendi evlerine dönmeden önce tutkulu bir aşk yaşarlar.

1206'da dünyanın yarısını fethetmeden önce köle olan Cengiz Han'ın erken yaşamının hikayesi.

Bir adam ve bir kadın uyandıklarında kendilerini bir mahzene hapsolmuş halde bulurlar. Kaçıran kişi onları çılgına çevirirken, korkunç kaçırılmalarıyla ilgili gerçek ortaya çıkar.

 

İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanya tarafından gerçekleştirilen, tarihin en büyük kalpazanlık operasyonu olan Bernhard Operasyonu'nun hikayesi.

 

Beyrut'ta yaşayan beş Lübnanlı kadının günlük hayatlarını konu alan bir romantik komedi hikayesi.

Marsilya'da çok özel bir taksinin şoförü olan Daniel, ünlü bir futbolcuyu stadyuma zamanında ulaştırır ve daha sonra sakar polis arkadaşı Émilien’in koruması altından kaçan tehlikeli Belçikalının yakalanmasına yardım eder.