You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Farklı sosyal sınıflardan 12 yaşındaki iki Şilili çocuk 1973'te arkadaş olurlar. Ülkelerindeki siyasi gerilim arttıkça ikisi de birbirlerinin dünyasını keşfederler.

Yorkshire kırsalında işçi sınıfından erkek fatma Mona, egzotik ve şımarık Tamsin ile tanışır. Yaz sezonu boyunca, iki genç kadın birbirlerine öğretecekleri ve birlikte yaşayacakları çok şey olduğunu keşfederler.

Üç aktivist, bir iş adamıyla karşılaştıktan sonra bir adam kaçırma planını bir araya getirir.

Gilles'in onu düşündüğünde gülümseyen, yemek pişiren, önünü temizleyen ve onunla neşeyle sevişen karısı Elise, üçüncü hamileliği sırasında cilveli küçük kız kardeşi Victorine ile bir ilişki yaşadığından şüphelenir.

Ötenazi ve kendi ölme hakkı lehine 28 yıllık bir kampanya yürüten İspanyol Ramon Sampedro'nun gerçek hikayesi.

Gizemli bir yazar, üvey oğlunun karısıyla bir aşk ilişkisine girer ve bu, bir entrika ve arzu ağına yol açar.

Güzel, benmerkezci bir genç kadının hayatı, aniden "klitorisini" kaybettiğinde alt üst olur.

Rahat bir İtalyan ailesinin üyelerinin her biri kendi gizli sorunları ve ikilemleriyle mücadele ediyor.

İngiliz bir yazar, yayıncısının Fransa'nın güneyindeki evini ziyaret eder ve burada yayıncısının sıra dışı kızıyla etkileşimi bazı hassas dinamikleri harekete geçirir. 

Torunu Tour de France sırasında kaçırıldığında, Madame Souza ve sevgili köpeği Bruno, onu kurtarmak için Fred Astaire günlerinden yaşlı bir şarkı ve dans ekibi olan Belleville Sisters ile iş birliği yapar.

Ressam Johannes Vermeer'in evinde çalışan genç bir köylü hizmetçi, ressamın yetenekli asistanı ve en ünlü eserlerinden birinin modeli olur.

Öldürülen bir adam ve sekiz kadın, her biri gerçeği öğrenmek için diğerlerinden daha istekli.

Mayıs 1948'de, İsrail Devleti'nin kurulmasından kısa bir süre önce, Avrupa'nın dört bir yanından yüzlerce göçmen Filistin'e varır, ancak İngiliz birlikleri tarafından tutuklanma riskine girer.

Her günü sürekli bir Pazarmış gibi yaşayanların, Pazartesi günlerini güneş altında geçirenlerin hikayesi.

Bir akıl hastanesinden kısa süre önce taburcu edilen genç bir kadın, talepkar bir avukatın yanında sekreter olarak işe başlar ve işveren-çalışan ilişkisi cinsel, sadomazoşist bir ilişkiye dönüşür.

Graham, paramparça olmuş kısa süreli hafızasının parçalarını birleştirmeye çalışır. Hayatının en temel gerçeklerini ve cinsel geçmişini hatırlayamadığı için, karşılaştığı kadınların erotik iştahlarının tuzağına düşer.

Paris'in banliyölerinden 7 erkek, özellikle peşlerinde polisler varken, yüksek binalara tırmanmak ve parkur yapmayı severler. Bir çocuk hayranları acilen bir kalbe ihtiyaç duyduğunda Yamakasi’ler bir yol bulmaya çalışır.