You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Başarılı bir kadın, erkek arkadaşıyla evlenmeden önce rastgele bir yabancıyla tanışarak, ailesinin boşanmayla sonuçlanan evliliğinin lanetini kırmaya çalışır.

Şehir hayatının acımasız ve zorlu koşullarında ayrı ayrı yaşayan Sevda ve Zuhal'in yolları, Sevda'nın kocası Cezmi'nin hastanedeki çalışma arkadaşlarından biri olan Zuhal ile bir ilişkiye başlamasıyla kesişir. Bu ihanet, evliliğini ve yarattığı mükemmel günlük yaşam düzenini büyük bir başarı olarak gören Sevda için hayati tehlike oluşturmaktadır.

Nişanlısının ailesiyle Paris'e giden nostaljik bir senarist, her gün gece yarısı kendisini gizemli bir şekilde 1920'lere dönerken bulur.

Yaşlı bir Margaret Thatcher, yakın zamanda ölen kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışırken; gençliğinden, İngiltere başbakanlığına kadar geçmiş yaşamından sahnelerle yüzleşir.

Soğuk Savaş'ın kasvetli günlerinde, kıdemli casus George Smiley, MI6 içindeki bir Sovyet Ajanını ortaya çıkarmak için emekliliğini yarıda bırakır.

Alaska'da uçakları düştükten sonra altı petrol işçisi, hayatta kalmak için yetenekli bir avcıyı takip eder, ancak acımasız bir kurt sürüsü her adımlarında musallat olur.

Tam da aşık olduğumuz anda, içimizde belirli bir müzik çalmaya başlar. Bu müzik her birimiz için farklıdır ve en beklenmedik anda ortaya çıkabilir.

İkinci Dünya Savaşı sırasında Paris'te, Cezayirli bir göçmen, Yahudi bir adamla beklenmedik arkadaşlığından ilham alarak direnişe katılır.

Fransız bir illüzyonist kendini işsiz bulur ve genç bir kadınla tanıştığı İskoçya'ya gider. Ardından gelen maceraları ikisinin de hayatını sonsuza dek değiştirir.

Yaralı bir adam polisten, ödül avcılarından ve diğerlerinden kaçarken Meksika çölünde sevgilisini arar.

Kanserden ölmekte olan bir adam, dünyayı kendi şartlarıyla terk etmek için elinden geleni yapar.

20. yüzyılın başlarında yaşayan popüler bir romancının ve onun müstakbel talipleriyle, polislerle, canavarlarla ve diğer dikkat dağıtıcı şeylerle ilişkilerinin macerası.

Öfkeli ve korkusuzca açık sözlü Barney Panofsky'nin politik olarak yanlış ama dolu dolu yaşadığı hayatın dokunaklı hikayesi.

Maltazard iki metre boyunda ve Arthur hâlâ beş santim küçükken, kahramanımız normal boyutuna geri dönmenin bir yolunu bulmalı ve Selenia ve Betameche'nin yardımıyla Evil M'yi kesin olarak durdurmalıdır.

Bir Ivy League birinci sınıf öğrencisi, kendisinden daha yaşlı bir kadın ve kadının kızıyla, bir aşk üçgeninde kalır.

Emekli bir gangster, eski çocukluk arkadaşı tarafından vücuduna 22 kurşun sıkılarak ölüme terk edildikten sonra intikam almayı hedefler.

Damien ve Leito, gangsterlerin kontrolünde olan bölgeye barış getirebilmek için 13. bölgeye geri dönerler. Varoşların bulunduğu bu duvarlarla örülü bölgenin arka sokakları gittikçe daha karanlık ve tehlikeli bir hale gelmiştir.